Kom naar ons bedankingsmoment

04 November 2018

Kom naar ons bedankingsmoment

Bedankt voor de vele steun, bedankt voor je buur nog lastminute te overtuigen van de goede zaak, bedankt om op de kinderen te letten, eens meer te koken om aan iemand in je omgeving de kans te geven om zich in te zetten voor de campagne. Dankzij jullie allemaal hebben we het beste resultaat in de geschiedenis van Groen kunnen neerzetten én dit te weten verzilveren in 10 ambitieuze groene en sociale uitgangspunten van het bestuursakkoord die we samen met de burger gaan waarmaken.

Om jullie hiervoor te bedanken nodigen we jullie uit op dit bedankingsmoment op 18 november om 17 uur in WEDO. Geen grote analyses, geen grote toekomstbeschouwingen of werkpunten, gewoon blij zijn met wat we al hebben bereikt en genieten van wat eten, drinken en gezelschap! De rest van de invulling van de namiddag/avond is aan jullie. Bevestig alvast je aanwezigheid door je op aanwezig te zetten op Facebook of door een mailtje te sturen naar Niels.  Iedereen mag zijn partner, of iemand anders die belangrijk is geweest tijdens de campagne, meenemen. 

Dit evenement is het laatste dat zal plaatsvinden in WEDO. We hebben hier veel mooie momenten in de campagne beleeft, maar ook aan dit mooie verhaal komt helaas ook een eind. Neem gerust je eigen persoonlijke spullen mee op deze moment, een concreet plan om tot de opkuis van de WEDO te komen, volgt nog, maar laat in tussentijd Bart DB en Aster zeker weten welke van je persoonlijke spullen je terug wilt, of welke je niet meer moet hebben.