29 Januari 2024

20.00u -
23.00u

Boekvoorstelling Petra De Sutter: 'Wie redt de toekomst'

De Foyer , Paul Snoekstraat 1, 9100 Sint-Niklaas

Ik doe mee!
Boekvoorstelling Petra De Sutter: 'Wie redt de toekomst'

Als gynaecologe en fertiliteitsarts mocht Petra De Sutter de kinderwens van heel wat mensen mee waarmaken. Ze denkt nog vaak terug aan deze kinderen, vooral nu ze in de politiek zit. Hoe kijken zij naar de wereld van vandaag? Welk beeld hebben ze wanneer ze zich hun toekomst inbeelden? Petra voelt zich daar een stuk mee verantwoordelijk voor.

Daarom schoof ze met 20 inspirerende mensen aan tafel om een vraag te beantwoorden die al even in haar hoofd huist: wie redt de toekomst? Moet de toekomst wel gered worden, of komt het allemaal wel goed?

De meest opvallende inzichten deelt Petra graag met u tijdens deze boekvoorstelling. Daarna gaat ze in gesprek over de toekomst met 1 van de 20 inspirerende mensen uit haar boek. Op het einde krijgt het publiek de kans om vragen aan Petra te stellen.

Deuren openen om 19u30, de voorstelling start om 20u.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je op tijd in.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.